Olen fysiikkavalmentanut kovalla tuloskehityksellä kymmenien urheilulajien urheilijoita ja kuntoilijoita, mm. Suomen parhaita voimailijoita, nopeus- ja teholajien maajoukkueyleisurheulijoita sekä NHL- ja KHL-jääkiekkoilijoita

Olen valmentanut kymmeniä voimailulajien Suomen mestareita, SE-urheilijoita ja SM-mitalisteja. Voimailulajeista lisäpainoleuanvedossa olen valmentanut myös maailman mestareita ja ME-urheilijoita.

Olen toiminut voimaharjoittelun konsulttina useille eri tahoille, mm. keihäsmaajoukkueelle, jääkiekon ja jalkapallon Suomen pääsarjajoukkueille sekä eri yksilölajien huippu-urheilijoiden valmentajille

Athletica

Valmennustoimintani keskusyksikkö on Athletica, jossa neljän liikuntabiologin voimin fysiikkavalmennamme eri lajien urheilijoita ja kuntoilijoita.

Valmennuksemme perustuu: 1) kokonaistutkimusnäyttöön voiman, nopeuden, kestävyyden ja liikkuvuuden kehittämisestä, 2) vuosien kokemukseen kovia tuloksia tuottavasta valmennuksesta ja 3) harjoittelun yksilöintiin valmennettavien tavoitteet, kuntotestattu lähtötaso ja elämäntilanne huomioiden.

Athletican liikuntabiologi-fysiikkavalmentaja-kouluttajiin kuuluvat lisäkseni Olli Koskinen, Henri Hänninen ja Mika Vuoriainen.

www.athletica.fi