Olen fysiikkavalmentanut kovalla tuloskehityksellä kymmenien urheilulajien urheilijoita ja kuntoilijoita, mm. Suomen parhaita voimailijoita, maajoukkuekeihäänheittäjiä sekä NHL- ja KHL-jääkiekkoilijoita

Olen valmentanut kymmeniä voimailulajien Suomen mestareita, SE-urheilijoita ja SM-mitalisteja. Voimailulajeista lisäpainoleuanvedossa olen valmentanut myös maailman mestareita ja ME-urheilijoita.

Olen toiminut voimaharjoittelun konsulttina useille eri tahoille, mm. keihäsmaajoukkueelle, jääkiekon ja jalkapallon Suomen pääsarjajoukkueille sekä eri yksilölajien huippu-urheilijoiden valmentajille

Athletica

Valmennustoimintani keskusyksikkö on Athletica, jossa neljän liikuntabiologin voimin fysiikkavalmennamme eri lajien urheilijoita ja kuntoilijoita.

Valmennuksemme perustuu: 1) kokonaistutkimusnäyttöön voiman, nopeuden, kestävyyden ja liikkuvuuden kehittämisestä, 2) vuosien kokemukseen kovia tuloksia tuottavasta valmennuksesta ja 3) harjoittelun yksilöintiin valmennettavien tavoitteet, kuntotestattu lähtötaso ja elämäntilanne huomioiden.

Athleticassa jokaista valmennettavaa kohti on päävalmentaja ja kakkosvalmentaja. Päävalmentaja laatii kausisuunnitelmat ja harjoitusohjelmat, jotka kakkosvalmentaja vertaisarvioi laadun maksimoimiseksi. Molemmat valmentajat ovat paikalla kuntotestaustilanteissa.

Oma päätehtäväni Athleticassa on toimia voimailutallin päävalmentajana. Voimailutallissamme on lisäpainoleuanvetäjiä, toistoleuanvetäjiä, voimanostajia, painonnostajia, maksimivoimapunnertajia ja toistovoimapunnertajia.