Olen fysiikkavalmentanut kovalla tuloskehityksellä kymmenien urheilulajien urheilijoita ja kuntoilijoita, mm. Suomen parhaita voimailijoita, nopeus- ja teholajien maajoukkueyleisurheilijoita sekä NHL- ja SM-liiga-jääkiekkoilijoita

Olen valmentanut yli kymmentä voimailulajien Suomen mestaria ja SE-urheilijaa sekä kymmeniä SM-mitalisteja. Voimailulajeista lisäpainoleuanvedossa olen valmentanut myös maailman mestareita ja ME-urheilijoita.

Olen toiminut voimaharjoittelun konsulttina useille eri tahoille, mm. keihäsmaajoukkueelle, jääkiekon ja jalkapallon Suomen pääsarjajoukkueille sekä eri yksilölajien huippu-urheilijoiden valmentajille.

Athletica

Valmennustoimintani keskusyksikkö on Athletica, jossa neljän liikuntabiologin voimin fysiikkavalmennamme eri lajien urheilijoita ja kuntoilijoita. Teemme sekä yksilövalmennusta että verkkovalmennuksia ryhmille.

Valmennuksemme perustuu: 1) kokonaistutkimusnäyttöön voiman, nopeuden, kestävyyden ja liikkuvuuden kehittämisestä, 2) vuosien kokemukseen kovia tuloksia tuottavasta valmennuksesta ja 3) harjoittelun yksilöintiin valmennettavien tavoitteet, kuntotestattu lähtötaso ja elämäntilanne huomioiden. Teemme sekä yksilövalmennustyötä että verkkovalmennustyötä ryhmien kanssa.

Athletican liikuntabiologi-fysiikkavalmentaja-kouluttajiin kuuluvat lisäkseni Olli Koskinen (LitM), Henri Hänninen (LitM) ja Mika Vuoriainen (LitM).

www.athletica.fi