Olen fysiikkavalmentanut kovalla tuloskehityksellä kymmenien urheilulajien urheilijoita ja kuntoilijoita, mm. NHL- ja KHL-jääkiekkoilijoita

Olen valmentanut kymmeniä voimailulajien SM-mitalisteja ja useita SE-urheilijoita

Olen toiminut voimaharjoittelun konsulttina useille eri tahoille, mm. keihäsmaajoukkueelle

Athletica

Valmennustoimintani keskusyksikkö on Athletica, jossa neljän liikuntabiologin voimin fysiikkavalmennamme eri lajien urheilijoita ja kuntoilijoita.

Valmennuksemme perustuu: 1) kokonaistutkimusnäyttöön voiman, nopeuden, kestävyyden ja liikkuvuuden kehittämisestä, 2) vuosien kokemukseen kovia tuloksia tuottavasta valmennuksesta ja 3) harjoittelun yksilöintiin valmennettavien tavoitteet, kuntotestattu lähtötaso ja elämäntilanne huomioiden.

Athleticassa jokaista valmennettavaa kohti on päävalmentaja ja kakkosvalmentaja. Päävalmentaja laatii kausisuunnitelmat ja harjoitusohjelmat, jotka kakkosvalmentaja vertaisarvioi laadun maksimoimiseksi. Molemmat valmentajat ovat paikalla kuntotestaustilanteissa.

Oma päätehtäväni Athleticassa on toimia voimailutallin päävalmentajana. Voimailutallissamme on lisäpainoleuanvetäjiä, toistoleuanvetäjiä, voimanostajia, painonnostajia, maksimivoimapunnertajia ja toistovoimapunnertajia.